VA Grand Junction: Parking Garage

Serving as a subconsultant, Apogee Consulting Group provided mechanical, electrical, plumbing, and IT design for the new construction of this 171-car parking garage in Grand Junction, Colo.

The electrical design includes the redesign of the medium voltage system to service the parking garage as well as an additional facility. In addition, the medium voltage line was relocated to accommodate the construction of a roadway.

The entire project encompassed a campus masterplan, a traffic and parking analysis, and integration of the parking garage into a dense campus.

Key project objectives include:

  • Streamlined traffic flow for the campus
  • A safe and accessible site for veterans
  • Improved parking capacity
  • Allowance for future photovoltaic solar shading
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly


WordPress management provided by OptSus.com