VA Shreveport: Parking Garage

Apogee provided MEP engineering and telecommunications for the design of a new parking garage with an elevator for vertical transportation and improved access for veterans to the main campus hospital.

The completed design provides a fully functioning, easily accessible, standalone, code-compliant parking structure that facilitates ease of use and a future expansion and photovoltaic system with inverter equipment.

Apogee’s work includes comprehensive site investigation, environmental coordination, design, and construction period services (CPS).

The design addresses service road entrances/exits, safe handicap accessible pedestrian walkways to and from the main hospital, signage, pavement/roadway markings, landscaping, lighting, drainage, and all infrastructure improvements and utilities that support the new garage.

The garage includes a fire alarm and suppression system, an emergency call system, and a closed-circuit television system.


WordPress management provided by OptSus.com