VA Fort Harrison: LED Lighting

Apogee led this project to upgrade the exterior campus lighting at the VA Medical Center at Fort Harrison, Mont.

The project goal was to improve patient and staff safety with the installation of LED lights, bases, poles in the parking lots and streets, and building wall pack lights.

Only a portion of the parking lots and buildings had exterior lights, which created safety and security issues at night for increasing patient, public and staff traffic.

Apogee’s designs increased lighting illumination in the parking lots and on the exterior of the buildings. The LED lights improved the visual appearance of the facility while providing a better quality and more energy-efficient light source, reducing costs and power demand on the grid.

The new lighting has a useful life of 15-20 years and requires minimal maintenance, further increasing savings to the facility’s budget.

Atarim

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly


WordPress management provided by OptSus.com